Aktuellt

 

The Hebbe sisters

 

Fredagskvällen den 24 maj 2019 hade vi fint besök i Renålandets bystuga! Med hjälp av Estrad Norr hade  vi lyckats boka de tre svängiga och skönsjungande systrarna The Hebbe sisters.

Den unga trion, bestående av Emilie, Josefine och Maria Hebbe från Värmland, kommer från en familj där båda föräldrarna är kända musiker.

De har alla tre en gedigen musikutbildning, från bland annat Estetiska skolan Stage & Perform och Musikskolan Ingesund. Emilie och Josefine är dessutom utbildade musikalartister på Stockholm Musikalartistutbildning, BASE23.

Trion uppträder regelbundet både i Sverige och utomlands med musiker från hela världen, bl.a boogie woogie-stjärnan Silvan Zingg från Schweiz, Gordon Webster Band från New York, och den svenska jazzvirtuosen och multiinstrumentalisten Gunhild Carling.

Bystugan var drygt fullsatt den här fredagskvällen i maj. Många ville se och höra denna fantastiskt musikaliska trio. Publiken stampade takten och sjöng med i de välkända låtarna.

Det bjöds både på svängig swingmusik, boogie woogie, samt mera finstämda låtar till vacker stämsång. Som tur var var damerna generösa med extranummer, eftersom ingen ville att det skulle ta slut!

Kvällen avslutades med fika och den som ville kunde köpa med sig trions cd-skivor för att kunna fortsätta lyssna på The Hebbe sisters vid hemkomsten.

Oerhört trevliga och proffsiga artister! Vi är mycket tacksamma för att vi fått uppleva detta!

Länk till The Hebbe sisters hemsida

                                                                                                                                                                                  Foto:OJ